Det bekrefter Borussia Dortmund på sine offisielle kanaler torsdag.

– Jeg er tilbake. Da jeg kom inn i garderoben i dag, føltes det som å «komme hjem». Jeg kjenner klubben ut og inn, jeg har alltid vært veldig nære med fansen her, og jeg har aldri mistet kontakten med ledelsen, sier Sancho i pressemeldingen.

Spilleren gleder seg til å møte opp på trening i Tyskland.

– Jeg gleder meg til å se lagkameratene igjen, gå ut på banen, spille fotball med et smil om munnen, assistere mål, score mål og hjelpe til med å kvalifisere meg til Champions League, sier han videre.

23-åringen har vært helt ute i kulden etter en offentlig krangel med manager Erik ten Hag.

Driblefanten har ikke vært på banen eller i troppen siden 3–2-seieren over Nottingham Forest 26. august. I september ble han også utestengt fra United-treningene.

Dortmund betaler Manchester United en lånesum på 3,5 millioner euro. Det skal ikke være tillagt en opsjon til å kjøpe spilleren etter låneavtalen.

Selve avtalen strekker seg frem til 30. juni 2024.

– Jadon er en absolutt forskjellsspiller, og jeg ser frem til å se ham tilbake i svart og gult snart, sier sportsdirektør Sebastian Kehl.

Engelskmannen kom til Manchester United som 21-åring i 2021 med store forventninger, etter å ha levert strålende for nettopp Dortmund over flere sesonger.

I sin første Premier League-sesong ble det tre mål og tre assist på 29 kamper.

I den andre sesongen ble det seks mål og tre assist på 29 kamper i samme turnering. Denne sesongen ble det bare 76 minutter med fotball fordelt på tre innhopp i Premier League.

Dortmunds neste seriekamp er lørdag 13. januar borte mot tabelljumbo Darmstadt.