– Jeg har fått rapporten fra dommerdelegatene, og de to avgjørelsene var feil. De har innrømmet at deres scoring skulle vært annullert, og at vårt skulle ha blitt stående, sa Solskjær på mandagens pressekonferanse foran ligakampen mot Southampton.

Først ble David de Gea dyttet av Sheffield United-spissen Billy Sharp da gjestene satte inn 1–0-målet.

Deretter fikk Manchester United et mål annullert fordi Harry Maguire hadde vært for tøff med Sheffield United-keeper Aaron Ramsdale.

– Det er en stor endring i momentum for oss. Kommer du foran 1-0, vinner du kanskje kampen. Så det er hårfine marginer. Og slik er det gjennom en sesong. Noen ganger er du heldig, andre ganger ikke, sier nordmannen om dette:

Martin Cassidy er leder for Ref Support UK, en uavhengig organisasjon som jobber for fotballdommernes interesser.

Til The Telegraph gir han uttrykk for hva han synes om at nordmannen uttalelser.

– Å avsløre det som blir sagt eller skrevet mellom kampdelegater og klubbene rundt dommerens prestasjon er et tillitsbrudd og er stort skritt tilbake i arbeidet for å bygge opp tilliten mellom dommere, klubber, managere og spillere, sier Cassidy.

– Den uskrevne regelen med at «det som blir sagt i garderoben, forblir i garderoben» virker veldig hul når en av de største klubbene i verden ser vekk fra den uskrevne regelen når det kommer til en dommer, sier Cassidy.

MISFORNØYD: Ole Gunnar Solskjær takker Martin Atkinson for kampen etter seieren mot Fulham på Craven Cottage. Foto: PETER CZIBORRA / REUTERS

Ole Gunnar Solskjær innrømmer at han gjerne skulle sett mer kynisme fra egne spillere.

– Vi burde kanskje laget mer støy rundt det. Vi er en gjeng snille gutter. Kanskje skulle vi holdt igjen ballen og tvunget dem til å titte på det igjen, så det er noe vi må lære av og bruke som motivasjon og energi. Man kan ikke forvente at man skal få noe gratis.

Tidligere har det vært mye snakk om at Manchester United får mange straffespark. Det ble også oppmerksomhet da Paul Pogba tilsynelatende ba Luke Shaw om å falle innenfor sekstenmeteren.

– Det har vært et narrativ lenge om at vi har fått avgjørelsene med oss, men jeg kan se mange situasjoner denne sesongen hvor jeg føler at ting har gått imot oss, sier Solskjær.

Han nevner blant annet opp handsen på Victor Lindelöf i tapet mot Crystal Palace i åpningsrunden. En annen situasjon var da Harry Maguire headet ballen i mål mot Burnley, men det ble annullert.

– Det heter at det skal være «clear and obvious», så når det er en diskusjon, er det ikke «clear and obvious». Jeg føler at den med Harry (Maguire, mot Sheffield United) var «clear and obvious», det burde ha vært mål. Det andre var mer diskutabel. Vi må bare la dommerne ta avgjørelsene.

– Jeg vil ikke at spillerne mine skal legge for mye press på dommerne. Det er jobben deres, så jeg vil ikke snakke så mye om det.

Manchester United tar imot Southampton tirsdag kveld klokken 21.15.