– Jeg gir alltid alt. I alt jeg gjør. Da betyr det ikke noe at jeg ser slik ut etter kampen, så lenge vi vinner.

Det sier Isak Thorvaldsson til VG etter en tøff batalje mot nordirske Crusaders, som RBK til slutt vant og tok seg videre i kvalifiseringen til Conference League.

Det kostet.

Da Thorvaldsson møter VG, er det med en blodig bomullsdott i nesen. En nese som for øvrig er brukket. Ved øyet har han et blodig kutt.

Det var i en duell med keeper Jonny Tuffey at Thorvaldsson pådro seg skadene. Begge parter ble liggende nede en god stund. Ballen endte i mål.

– Jeg ville reise meg og feire, men jeg følte meg litt svimmel, sier islendingen som ble byttet ut rett etter hendelsen.

Siden kampen mot Bodø/Glimt 13. mai har Isak Thorvaldsson vært holdt utenfor fotballbanen. En smell i hodet den gangen har gitt mer langvarig trøbbel enn han og legene hadde sett for seg.

I et intervju med Adresseavisen for noen uker siden åpnet han opp om hvor tøft det har vært.

– Det har vært virkelig frustrerende. De første ukene kunne jeg ikke gjøre noe. Bare ligge i sengen. Siden har jeg bare vært i gymmen. Jeg har ikke hatt en ordentlig trening med gutta før dette, sier Thorvaldsson til VG etter kampen.

– Har du vært redd for at du ikke kunne komme tilbake eller få permanent skade?

– Jeg kjenner mange som har fått permanent skade og som har måttet slutte. Det har ligget i bakhodet, men jeg har måtte holde meg positiv, sier han.

Han fikk vist at den tidligere skaden på ingen måte har gjort ham redd for å gå i nye dueller.

– Det er en stor del av spillet mitt. Jeg må fortsette med det selv om jeg får noen smeller, sier han.

Det ble en kamp for Isak Thorvaldsson mot et Crusaders-lag som til tider frustrerte RBK med sitt fysiske spill og drøying av tid.

– Jeg elsker det. Jeg har spilt i England, så jeg vet hvordan det er. Jeg tror det er bra for laget å få noen smeller og kjenne på hvordan det er i andre land.

– Hva med denne hodeskaden? Er det noe som vil holde deg ute?

– Jeg tror ikke det. Det er bare en brukket nese, men ingen hjernerystelse. Jeg er nok klar til neste kamp.

– Så da blir det med maske i neste kamp?

– Ja, jeg tror de fikser en maske nå, sier islendingen med et smil.

RBK-trener Svein Maalen likte veldig godt innstillingen til sin islandske kjempe.

– Helt fantastisk artig at han får den med en gang. Vi får litt prov på hva vi kan forvente. Han ofrer nesen for at Rosenborg skal gå videre i Europa. Det er det vi vil ha fra Rosenborg-spillere. Attitude, sier Maalen til VG.

Se Kjetil Rekdal og Carl-Erik Torp oppsummere Europa-uken: