Det var en skuffet Kaja Trønningsdal Kristiansen som Romsdal Budstikke møtte etter kampen.

-Jeg synes vi gjør en bra kamp og hadde god kontroll utover i første omgang og like etter sidebytte. Kampbildet endrer seg litt etter at de utligner. Men vi hadde muligheten til å ta ledelsen igjen på nytt, sa lagkapteinen etter at 1-3-tapet i Telenor Arena var et faktum. Den solide forsvarsspillerede så ut til å ta tapet med fatning. Selv om hun var tydelig på at det hadde vært kjekkere å dra på finalebankett som seirende finalist. Sølvet smakte ikke like godt som det kunne ha gjort ettersom det var så lite som manglet på at de ble norgesmestere.

-Vi får ta med oss det positive og den opplevelsen og ikke minst erfaringen det er å spille finale, sa Kaja etter at hun hadde mottatt pokalen. Hun og de andre i MFK-troppen trengte noen minutter for seg selv til å riste av seg den verste skuffelsen etter at de hadde fått stryk av et lekent og teknisk bra Stabæk-lag som åpnet kampen best. Det var spill mot et mål de elleve-tolv første minuttene. MFK hadde mer enn nok med å forsvare seg, Ane Havnen Sæther som voktet målet var roen selv og fikk skryt fra mange forskjellige hold.

Imponert Pellerud

Even Pellerud som fulgte kampen fra tribuneplass var en av de som lot seg imponere over burvokteren. Den tidligere landslagstreneren mente i pausen at hun var en potensiell matchvinner. Molde FK som for anledningen spilte i hvite drakter, hevet seg mye utover i omgangen. Det var slett ikke ufortjent at de gikk til pause med 1-0-ledelse. Scoringen var det klasse over. Kristin Sporsheim tok godt vare på den flotte stikkeren da hun ble spilt fri etter 19 minutters spill. Hun satte ballen i langhjørnet og sørget for full fyr i Molde-leiren.

Begge lagene slet med å spille seg frem til store målsjanser de første 40 minuttene. Rett før sidebytte hadde imidlertid Stabæk en kjempemulighet. Kristin Sporsheim hadde to gode muligheter i annen omgang. Både skuddet og headingen ble parert på målstreken. I begge tilfellene svarte Stabæk med kontring og scoring. Molde Fotballklubb ble derfor hardt straffet. De hadde også muligheten til å komme ajour da bæringene ledet 2-1. Men det var ikke nok snert i avslutningen til å få en scoring nummer to. Stadionuret hadde passert 77 minutter da Stabæk scoret sitt tredje for dagen.

- Vi forsto at det ville bli veldig vanskelig da deres tomålsledelse var et faktum. Jeg synes vi mistet litt av initiativet etter at de hadde utlignet. Men det var både sjanser og overgangsmuligheter som vi kunne ha utnyttet bedre, sa Kaja som nå avslutter en lang sesong. Hun er spurtmotivert for videre satsing selv om det ikke gikk så bra som hun hadde håpet i sesongens viktigste kamp.