Ulykken skjedde i januar i år, da Karlsson krasjet med en annen bil i et kryss. Hun kom derfra med litt nakke- og skulderproblemer, og snakket senere ut om en litt røff oppladning til ski-VM.

Nå røper Karlsson at bilulykken endte med inndratt førerkort i to måneder.

– Jeg ble veldig overrasket, jeg trodde liksom at dette var over. Jeg tenkte at jeg har blitt straffet nok, sier Frida Karlsson humoristisk til Aftonbladet.

Den beskjeden fikk den svenske skistjernen i et brev fra svenske Transportstyrelsen da hun kom hjem fra høydeleir i italienske Livigno i september.

Dermed tok det lang tid fra ulykken fant sted til avgjørelsen falt.

Ifølge Expressen står det i brevet at «Karlsson ikke overholdt høyreregelen i et kryss, noe som forårsaket en kollisjon med et annet kjøretøy».

På spørsmål om hun aksepterer straffen, sier Karlsson til Expressen:

– Ja, det gjør jeg. Jeg får stå i dette, og jeg har nok fortjent det, sier hun og legger til:

– Men det er også en merkelig følelse å være en som har mistet førerkortet. Jeg ser ikke på meg selv som en som burde havne her. Men jeg er bare et menneske jeg også, legger hun til.

Karlsson har tidligere forklart at ulykken skjedde på grunn av at hun var stresset og uoppmerksom på vei til trening. Heldigvis kom alle de involverte uskadet fra ulykken, selv om bilene ble totalvraket.