Bergenslaget tapte igjen da Lyn gjestet Arna Stadion lørdag ettermiddag.

Arna-Bjørnar scoret sitt første mål for sesongen da Sofie Bjørnsen utlignet til 1–1 etter en drøy halvtime, men gleden var kortvarig da Lyn-spiller Anna Aahjem noterte seg for to scoringer før pause.

Fasit for rødtrøyene er null poeng, ett mål og 14 innslupne de første fem seriekampene.

Et lag som har scoret kun ett mål mer, men samtidig har fire poeng, er John Arne Riises Avaldsnes.

De tok et råsterkt poeng hjemme mot Brann i forrige serierunde, men fikk det tøft borte mot Røa. De har fått en kjempestart på sesongen og står med 7 poeng etter 2–0-seieren over Avaldsnes.

Avaldsnes reduserte etter en feiende flott frisparkmål av Hanna Dahl, men det ble kun med perlescoringen for laget fra Karmøy.

Syv minutter før slutt fikk Riise gult kort etter en konfrontasjon med fjerdedommeren.

Drøyt fem kilometer unna – på Nadderud – vant Stabæk 1–0 hjemme mot Åsane etter et selvmål av keeper Savanna Duffy.

Kampen mellom Rosenborg og LSK Kvinner hadde kampstart i Trondheim drøyt to timer etter hovedrunden.

Bortelaget påførte Rosenborgs første tap for sesongen etter scoring av Kathrine Winnem Jørgensen.