11 Aaron Samuel
5 E. Hestad
5 Eirik Hestad
Innbyttere: Jacob Karlstrøm, Isak Amundsen, Anders Hagelskjær, Emil Breivik, Magnus Wolff Eikrem, Fredrik Gulbrandsen, Magnus Tomren Solheim
Hei og god onsdag. Her får du livedekningen av oppgjøret mellom Strindheim og Molde i norgesmesterskapets andre runde!
Strindheim får storfint besøk av de regjerende norgesmesterne på Leangen Bolig Arena i kveld. I den første runden av cupen møtte Strindheim naborival, Nardo. Gjestene ledet 3-1 godt inn i den andre omgangen, men med Nardos redusering et kvarter før slutt ble avslutningen på kampen nervepirrende. En kontring på overtid satte derimot spikeren i kista, og Strindheim vant kampen 4-2.
Molde møtte Eide og Omegn i den første runden av cupen. Laget fra 4.divisjon leverte en gnistrende første omgang, og holdt Molde til 0-0 når det var spilt en time. Når nullen først sprakk rant det etter hvert inn bakover, og gjestene vant til slutt 5-0 i det første hinderet på veien mot en ny finale på Ullevål.
Vertene som holder til i Post Nord-ligaen har to seire og ett tap på sine første tre kamper, noe som holder til en foreløpig 6.-plass. De siste to sesongene har det sagt stopp i den andre runden i cupen, med 3-1-tap mot henholdsvis Ranheim og Kristiansund. I dag venter en enda tøffere oppgave, og det må en skikkelig cupbombe til om vertene skal ta seg til den tredje runden i årets utgave av norgesmesterskapet.
Molde har bortsett fra det overraskende tapet mot Odd, hatt en godkjent start på sesongen i Eliteserien, og er nummer to etter fem spilte kamper. I forrige runde reiste Moes menn nordover og sikret et sterkt bortepoeng mot gullrival, Bodø/Glimt. Gjestene vant cupfinalen i fjor mot nettopp Bodø/Glimt, og sikret seg dermed spill i Europa etter en svak sesong i Eliteserien.
Lagene møtte hverandre tilbake i 2014, i den andre runden av cupen. Molde, som også da var regjerende mesterne, slet mot de gule og blå fra Trondheim. Det var ikke før i det 93. minutt at gjestene endelig fikk scoringen som sendte de videre til cupens tredje runde.
Kampstart er klokken 18.00, og vi er tilbake med lagoppstillinger én time før det. Følg med!
Vi nærmer oss avspark i Trondheim, og det er mange blå-gule som har møtt opp for å se sitt kjære Strindheim. På motsatt halvdel har Erling Moe tatt ut et slagkraftig lag og så får vi se om vertene kan gi de regjerende mesterne like bra kamp som tilbake i 2014!
Kampstart
Samuel sparker i gang kampen i Trondheim.
Eriksen får frispark ute til høyre.
Frispark til Molde
1' Hestad prøver å tre igjennom Samuel, men pasningen er upresis.
2' Bakke finner Granaas inne i boksen, men avslutningen fra kloss hold blir blokkert.
2' Nytt frispark til gjestene.
2' Frispark til Molde
2'
4' Molde vinner en corner.
4' Hjørnespark til Molde
5' Roaldsøy prøver å finne Eriksen inne i boksen, men vertene klarerer unna.
7' Hestad prøver å finne Løvik i bakrom, men Risan gjør en god jobb og skjermer ballen ut.
8' Eriksen er for sent ute i duellen med Kosberg og vertene får frispark ute til venstre.
8' Frispark til Strindheim TF
9' Så ligger en Strindheim-spiller nede og må få behandling. Er vel Risan som sliter med noe.
10' Spillerbytte Strindheim TF - Ole Melting Brauteset går på, Ole Melting Brauteset går av
11' Frispark til Molde
11'
14' Vertene presser på for scoring nå.
14' Bakke vinner en ny corner til Molde.
14' Hjørnespark til Molde
15' Hjørnespark til Molde
16' Så får Strindheim låne ballen litt.
17' Molde prøver å kombinere ute til venstre, men pasningen fra Eriksen mot Løvik er upresis og ballen triller ut til femmeter.
18' Må få lov til å skryte av hjemmefansen i dag. Det synges og blusses på motsatt side, og det har virkelig møtt opp mange på Myra i kveld!
20' Kizilirmak får frispark ved midtbanen.
20' Frispark til Strindheim TF
22' Vertene har hatt litt bedre kontroll de siste fem minuttene.
23' Eriksen er på etterskudd og Aasbø får frispark i egen 16-meter.
23' Frispark til Strindheim TF
24' Samuel havner i duell med Aasbø og spissen vinner den duellen. Keeperen roper på frispark, men dommeren vinker spillet videre. Heldigvis for Aasbø går avslutningen fra Samuel utenfor.
26' Kizilirmak vinner et frispark ute til høyre.
26' Frispark til Strindheim TF
28'
31' Samuel drar seg forbi ute til høyre og slår inn, men ballen havner i klypene til Aasbø.
33' Løvik får frispark.
33' Frispark til Molde
34' Granaas kommer seg ned til dødlinja og prøver å finne Samuel inne i boksen, men pasningen går over den kraftfulle spissen.
35' Gjestene kommer seg rundt ute på sidene gang på gang, men Strindheims stopperpar har vært ekstremt flinke til å klarere unna det som kommer.
36' Bakke slår inn mot Eriksen inne i boksen, men avslutningen med hodet går et stykke utenfor.
36' Strindheim får frispark.
36' Frispark til Strindheim TF
37' Mål for Molde, Aaron Samuel scorer!
38' Fortjent scoring for gjestene som har vært nære ledelse ved flere anledninger.
41' Hestad prøver seg fra distanse, men ballen suser en meter til side for stolpen.
42' Samuel får frispark, litt ute til høyre. Meget fin posisjon tjue meter fra mål.
43' Frispark til Molde
44' Kosberg mottar ballen ute til venstre, før han drar seg innover og avslutter mot mål. Øyvann kaster seg foran og blokkerer avslutningen.
45' Molde triller fra side til side.
45' Pause
Det er pause i Trondheim, og Molde leder 1-0 over Strindheim etter de første førtifem. Gjestene har dominert og burde ledet mer, men vertene har virkelig ofret seg i egen boks og både reddet, blokkert og klarert unna det som har kommet. Målet kom etter flott spill ute til venstre, som Samuel avsluttet kontant i det høyre hjørnet. Strindheim har sett farlige ut på et par overganger, men har så langt ikke hatt noen avslutning mot mål. Men det er fortsatt bare 1-0, og da lever denne kampen i beste velgående. Vi er straks tilbake med mer!
45' 2. omgang
45' Strindheim sparker i gang omgangen.
46' Mål for Strindheim TF, Anders Nytoft scorer!
48' Da fyres det på nytt hos ultrasfansen til hjemmelaget!
49' Løvik er nære på, men vertene får klarert ballen ut til corner.
49' Hjørnespark til Molde
50' Strindheim kontrer og Nytoft får muligheten på nytt, men denne gangen går avslutningen via et Molde-ben og ut til corner.
50' Hjørnespark til Strindheim TF
51' Molde får en ny corner.
51' Hjørnespark til Molde
52' Så får Molde frispark høyt oppe i banen.
52' Frispark til Molde
52' Mål for Molde, Aaron Samuel scorer!
54' Strindheim flytter opp mange etter scoringen til Molde.
56' Bakke finner Eriksen inne i boksen, men headingen fra kloss hold går rett på Aasbø!
58' Molde presser høyt nå.
58' Gult kort til Eirik Haugan på Molde
59' Frispark til Strindheim TF
61' Gult kort til Vegard Dønnem på Strindheim TF
61' Frispark til Molde
62'
63' Molde er nære tre nå! Kommer seg rundt ute til venstre, før det slås inn i boksen. Denne gang får Hestad muligheten selv, men avslutningen blir blokkert.
65' Spillerbytte Molde - Emil Breivik går på, Emil Breivik går av
66' Det har vært en mye mer åpen andreomgang, og det skyldes nok at vertene står høyere enn det de gjorde i den første omgangen. Strindheim har sett mye farligere ut på vei fremover, men det åpner jo også opp store rom bakover også.
69' Granaas drar seg ned til dødlinja før han slår inn i boksen. Innlegget blir farlig, for ballen havner oppå tverrliggeren før den går ut.
69' Spillerbytte Strindheim TF - Ask Angellsen går på, Ask Angellsen går av
72' Vertene får frispark ved midtbanen.
72' Frispark til Strindheim TF
73' Strindheim har hatt en del ball siste fem minuttene nå.
74' Samuel drar seg ned mot dødlinja før han slår inn mot Granaas ved bakerste stolpe. Der står det derimot en Strindheim-spiller og klarerer ballen unna. Nære på for gjestene.
75' Vertene vinner en corner!
75' Hjørnespark til Strindheim TF
76' Hjørnespark til Strindheim TF
77' Andresen prøver å finne Hammerås i bakrom, men Posiadala er ute og plukker den.
78' Spillerbytte Molde - Magnus Wolff Eikrem går på, Magnus Wolff Eikrem går av
78' Spillerbytte Molde - Isak Amundsen går på, Isak Amundsen går av
78' Spillerbytte Molde - Fredrik Gulbrandsen går på, Fredrik Gulbrandsen går av
80' Strindheim fortsetter å trille ball. Gir seg ikke her, vertene.
82' Lund får frispark langt inne på egen halvdel.
82' Frispark til Molde
84' Drøye fem minutter igjen av ordinær tid, og det står altså fortsatt bare 2-1 til Molde!
86' Nytoft mottar ballen i bakrom, men setter avslutningen over! Prøver å vippe den ballen over Posiadala, men avslutningen er upresis.
86' Spillerbytte Molde - Anders Hagelskjær går på, Anders Hagelskjær går av
87'
87' Hjørnespark til Strindheim TF
89' Strindheim får frispark.
89' Frispark til Strindheim TF
89' Det er hjemmelaget som er nærmest scoring her nå!
90' Molde får frispark i egen boks.
90' Kun tre minutter tilleggstid, og det er det nok Molde som er mest glad for. Har slitt siste ti minuttene nå!
90' Frispark til Molde
90' Strindheim vinner et innkast høyt i banen.
90' Molde klarerer unna.
90' Vinner en corner helt på tampen her Strindheim! Keeperen kommer opp!
90' Hjørnespark til Strindheim TF