Hulsker irritert på misfornøyde Molde-supportere

Bernt Hulsker mener MFK får ufortjent pepper for prestasjonene i årets sesong.
Sport

Hulsker, som spilte for klubben fra 1999 til 2004, er gjest i ukas episode av podkasten «RB-sporten». Der bryter han inn når andre deltakere i panelet melder at kampen mot Aalesund var dårlig og kjedelig.

– Det der irriterer meg, altså. Molde møter et mye, mye svakere lag i Aalesund og det brukes lite krefter før de nå skal til Wien, men de vinner likevel. De springer ikke for mye, men det er likevel mer enn godkjent. De har jo vunnet kampen, hva skal du ta dem på? Jeg skjønner ikke hva du skal ta dem på. Magnus (Eikrem) og Leke (James) som er de to beste, spiller jo strålende igjen, mener Hulsker.

Han peker også på at eliteserien de tre siste sesongene har blitt vunnet med henholdsvis 61, 54 og 68 poeng.

– Dette blir en veldig god sesong med sølv i eliteserien, som vi tror det blir, og avansement i Europa. Vinner Molde de tre siste kampene, tar de 65 poeng. Det holder til gull i mange sesonger. Dette går litt under radaren på grunn av eventyrsesongen til Glimt. Dette er en normal sesong av Molde, bra levert, sier Hulsker.

MFKs kommende skjebnekamp mot Rapid Wien er et hovedtema, men Hulskers egne opplevelser i Europa-fotballen vies også stor oppmerksomhet. Han var med på Champions League-eventyret i 1999, selv om han ikke fikk spilletid.

– Jeg kom jo fra Træff og signerte rett før og rakk å bli skrevet opp i Champions League-troppen. Jeg var glad til for at jeg i det hele tatt fikk være med på disse kampene og fikk byttet noen drakter, sier Hulsker.

Bernt Hulsker opplevde Champions League i 1999 på nært hold. Her sammen med Magne Hoseth etter seieren mot hjemme mot CSKA Moskva  Foto: Rolf Jarle Ødegaard / VG

Angriperen med fortid i Vestenes Varfjell og Tomrefjord hadde Erling Moe som trener i Træff i 1999, og gir sin personlige vurdering av MFK-trenerens egenskaper på og utenfor banen.

– Det er ingen tvil om at Erling ble forbigått som årets trener i fjor. Han får for liten anerkjennelse for jobben han gjør i Molde, sier Hulsker.

Panelet består ellers av Ole Bjørner Loe Welde, Trond Hustad og Pernille Huseby.

Du kan høre «RB-sporten» der du vanligvis hører podkast. Episoden kan også spilles av i vinduet øverst i denne saken.

Vi har for tiden tekniske problem med vårt kommentarfelt. Vi beklager ulempene det medfører.
Romsdals Budstikke ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.

Sport