PODKAST:

Ola vinner alltid når oldefaren (99) er på kamp

Ola Brynhildsen håper at én helt spesiell supporter skal få se ham spille på Aker stadion
Sport

21-åringen er gjest i ukas episode av podkasten «RB-sporten». Der forteller han blant annet om det nære forholdet han alltid har hatt til oldefaren Odd P. Tjersland som bor i Flekkefjord.

-Han er 99 år og holder det gående fortsatt. Hver gang han er på kamp har jeg hatt mine livs kamper. Jeg skulle ønske at han kunne kommet seg oppover, men han begynner å bli gammel, sier Brynhildsen.

Han fortalte også om oldefaren i et videointervju med moldefk.no da han kom til klubben i august.

Brynhildsen forteller også om hvordan han opplevde bråket som oppsto rundt hans overgang fra Stabæk til Molde. Mange Stabæk-supportere var sinte og skuffet etter at 21-åringen valgte å reise til Molde, og svarte med å henge opp hetsende banner både på Stabæks treningsanlegg og hjemme hos Brynhildsens mamma. Og når han returnerer til Nadderud stadion i MFKs eliteseriekamp mot Stabæk lørdag, forventer han at hjemmefansen har funnet på ett eller annet for å sende Brynhildsen ytterligere.

RB-sportens panel består i tillegg av Ole Bjørner Loe Welde, Pernille Huseby og Martin Brøste. Episoden kan du høre øverst i denne saka, eller der du vanligvis lytter til podkast.