Kruttsterke resultater i nye lokaler for Molde Turnforening

I helga arrangerte Molde Turnforening regionsfinale for alle turnerne i region Midt-Norge. Dette var første arrangement i nye lokaler, og hjemmerepresentantene leverte virkelig ei åpning verdig.

STERKE RESULTATER: Bak fra venstre: Brage Bjerkeli, Ingrid Mørkeseth Eriksen, Erica Liepelt Uran, Henricke Farstad, Thea Matilde Vassdal, Lina Frisvold Jenset, Julia Ugelstad-Myrvang, Tonje Kvendseth (trener), Ola Vekve. Foran: Eina Buset Bredeli, Frida Visnes Silseth, Mali Sofie Wikeland, Andrea Bjerkeli Hammerø, Leah Ugelstad-Myrvang. 

Sport

Lørdag var det individuell mangekamp samt lagkonkurranse som sto på programmet. Molde-gymnastene gjennomførte en svært god konkurranse. I rekrutt 11 år endte det med sølv til Andrea Bjerkeli Hammerø. Julia Ugelstad Myrvang ble nummer fire i samme klasse. Dette var også deres aller første konkurranse.