Hør siste episode av podkasten RB-sporten:

Husker du disse heltene? Her er våre favorittspisser i MFK

Lokale målgeiter og utenlandske stjerner hylles i Romsdals Budstikkes podkast.
Sport

I den siste episoden av podkasten RB-sporten utfordres panelet, som består av Ole Bjørner Loe Welde, Pernille Huseby og Martin Brøste, i hvem som er deres favorittspisser i Molde Fotballklubb gjennom tidene. Det trenger ikke å være den som har vært best, men den angriperen paneldeltakerne kanskje har satt aller mest pris på.

Både lokale helter og utenlandske stjerner blir hyllet. José Mota, Bernt Hulsker, Jan Fuglset og Davy Claude Angan blir alle nevnt som favorittspisser. I podkasten kan du høre litt om hva de gjør i dag. Én av dem bor blant annet i dag i Malaysia, mens en annen kjempet mot tårene etter en kamp om han hadde bommet på en sjanse.

Ørjan Nygård er fysisk trener for moldespillerne. Han er gjest i dagens podkast.  Foto: Bjørn Brunvoll

Denne uka er Ørjan Nygård gjest i RB-sporten. Han er fysisk trener i Molde Fotballklubb. I podkasten forteller Nygård, som omtaler seg selv som en bondetamp fra Jendem, om treningshverdagen til MFK-spillerne, som fortsatt ikke kan trene for fullt med samlet tropp.

Treneren kan imidlertid roe nervene på bekymrede Molde-supportere som er redde for at MFK-spillerne skal være dårlig trent når Eliteserien en gang starter opp igjen.

– De andre skal trene godt og smart om de skal trene bedre enn oss. Så det er jeg ikke bekymret for, slår han fast.

Nygård snakker også om utholdenhetsutøvere som en gang iblant beskylder fotballspillere for å være dårlig trent, samt avslører hvem som er hans favorittspiller.

Podkasten kan du høre øverst i denne saka eller der du vanligvis lytter til podkast. Dersom du abonnerer på podkasten vil du få varsel når en ny episode er klar.