Nye Molde idrettsråd representerer over 13.000 medlemmer – ble formelt stiftet tirsdag

– Gratis halleie skal ikke endres i 2020

Fersk leder i nystifta Molde idrettsråd, Rune Sjåholm, maner politikerne til å bruke tid på spørsmålet om halleie i nye Molde.

Nytt styre: Styremedlem Ivar Øyen (Eidsvåg), vara Helge Bjørsvik (MOI), vara Ingrid Gjøen (Vistdal), leder Rune Sjåholm (Træff) og nestleder Eva Gangstad (Midsund). Medlemmene Øystein Neerland (MFK), Devi Persaud (bedriftsidretten) og Rune Opstad (Midsund) var ikke til stede da bildet ble tatt.  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Sport

Molde idrettsråd hadde stiftelsesmøte på Krona tirsdag kveld. På sprinttid gikk de vel 30 representantene fra idretten Molde, Midsund og Nesset gjennom oppsatte møtepunkter, som kulminerte i valget av det nye idrettsrådet.