Ville ikke snakke om trenerspekulasjoner, men holdt foredrag i anledning 100-årsjubileet

– Kutt «suppetreningen»

Karoline Bjerkeli Grøvdal (29) hadde mye å prate om under lørdagens seminar på Seilet i Molde.

MEDALJE NOK EN GANG? 8. desember er åtte kilometer terrengløping i EM i Lisboa neste store mål for Karoline Bjerkeli Grøvdal. Sjøl om Karoline har tre medaljer på rad vet hun at det blir knallhardt å vinne medalje også denne gang. Lørdag var hun med og delte sin erfaring og kunnskap på seminaret som ble gjennomført i anledning 100-årsjubileet til Møre og Romsdal idrettskrets.  Foto: Hugo Tingvoll

Sport

Årets friidretts-VM i Qatar ble ikke helt som Karoline Bjerkeli Grøvdal hadde drømt om. Nå er det OL i Tokyo neste år som er løperens store mål, men aller først er det kampen om medalje i EM i terrengløp i Lisboa om noen uker det meste handler om.