Håper på 10.000 på stadion

– Hvis det er noen gang du ikke skal se Molde-kamp på tv – men på stadion – så er det på torsdag, sier MFKs markedsdirektør Oddvar Talset.

Tror på 10.000: Markedsdirektør i MFK Oddvar Talset.  Foto: Bjørn Brunvoll

Sport

Talsets mål er 10.000 publikummere innafor portene når dommeren blåser returoppgjøret mot Partizan i gang torsdag kveld.

Det første møtet mellom lagene – i Serbia – ble spilt for tilnærmet tomme tribuner, som en straff etter rasistisk oppførsel blant publikum under Partizans hjemmekamp i kvalifiseringskampen mot Yeni Malatyaspor.

Hjemme på Aker stadion vil Talset ha fullt hus.

 – Hvordan er forhåndssalget?

– Det er ganske bra. Vi har nå passert 4500. Men målet er 10.000. Da vil publikum virkelig være den 12. mann. Og i mitt hode er det bare lov å se kampen på Tv hvis man bor i Oslo eller lignende, sier Talset. Og legger til;

– Hvis du vil at Molde skal spille i Europa så må du komme og støtte opp. Nå er vi jo helt på dørterskelen. Nå er det viktigere enn noen gang, sier han.

Talset trekker frem sponsorene som nå bidrar til å fylle tribunene. De har kjøpt opp billetter som de deler ut til fotballklubber i Molde og omegn

Mange av klubbens samarbeidspartnere, med Sparebanken Møre i spissen bidrar med gratisbilletter til barn og unge, forteller markedsdirektøren. Dermed kan det bli flust med barn på tribunene torsdag – slik det også var under borteoppgjøret da kun barn under 14 år – med noen ledsagere fikk adgang.

– I sum håper vi at dette skal gi smekkfull stadion. Vi har tro på det fordi vi vet at det er mange som er glad i MFK, sier Talset.

– Hvor mange bortesupportere venter dere?

– Rundt 150. Og det tror jeg blir en opplevelse i seg selv. Det vil være mye lyd i dem.

– Frykter du at de vil stjele showet?

– Nei. Tornekrattet har vært veldig bra i år. Og jeg tror nok de vil stille tallrike, og gi laget god støtte sier han.

Molde har et godt utgangspunkt før kampen torsdag. De tapte 2-1 i Beograd – men fikk med seg et viktig bortemål. Går Molde videre er de i gruppespillet i Europaligaen.