Mer europacup på Rbnett: Sender kveldens kamp mot Čukarički

Romsdals Budstikke har sikret seg rettighetene til å sende Moldes kvalifiseringskamp til Europaligaen i Beograd i kveld.

0-0 I MOLDE FORRIGE UKE: Slobodan Tedic (t.v.) og Martin Bjørnbak i duell under kvalifiseringskampen til Europa League på Aker Stadion.  Foto: NTB scanpix

Sport

Molde møter serbiske Čukarički i Serbia onsdag klokka 20.45. Dette er returkampen i andre runde i kvalifiseringen til gruppespillet i Europa League.

Kampen sendes direkte på Rbnett og vil være tilgjengelig for alle med abonnement. Også hjemmekampen sist torsdag ble direktesendt på Rbnett. Da ble resultatet 0-0. Dermed må Molde score minst ett mål i kveld for å gå videre.


 

Gauseth sidekommentator

Carl Henrik Indbjør er hovedkommentator. Han har med seg tidligere MFK-spiller og Mjøndalen-kaptein Christian Gauseth som sidekommentator. Kampen blir kommentert fra studio i Oslo.

Suksess med fotballsendinger

Rbnett sendte også begge kampene mot KR fra Reykjavik i første kvalifiseringsrunde, mens bortekampen mot russiske Zenit ble vist i fjor.

Ansvarlig redaktør Ole Bjørner Loe Welde i Romsdals Budstikke er glad for at avisa igjen har sikret seg rettighetene til å sende MFKs kamper i Europa.

– Dekningen av MFK er veldig viktig for oss, noe vi ser helt tydelig på alle målinger. For å henge med i 2019 må vi utvikle journalistikken vår og satse mer på direktesendt fotball. Dette har blitt en del av lesernes forventninger og vi ser at det samler folk, sier redaktør Ole Bjørner Loe Welde.

Rettighetene er kjøpt i samarbeid med Amedia.

I tillegg til tv-bilder, vil kampene bli sendt direkte på 1FM og fulgt via tekst-live på Rbnett.


 

Tre hindre gjenstår

Hvis Molde avanserer vil enten Aris Thessaloniki fra Hellas eller AEL Limassol fra Kypros bli motstander i neste runde.

Etter det gjenstår det fortsatt to dobbeltoppgjør som må vinnes sammenlagt før laget kan få plass i gruppespillet for første gang siden 2015.

I fjor røk laget med knappest mulig margin mot det russiske topplaget Zenit i den avgjørende runden.