Karsten satte alle de beste i Norge på plass

Karsten Andre Vestad opplevde en av sine aller største dager som langrennsløper da han på søndag satte 161 konkurrenter på plass og vant norgescuprennet på Åsen i Akershus.

BEST I LANDET: Karsten Andre Vestad var den beste andreårsjunioren på søndag da han satte 161 konkurrenter på plass.   Foto: Svein Halvor Moe

Sport

-Det var utrolig artig at jeg revansjerte meg etter sprinten. Medaljemuligheten forsvant da en av finalistene kjørte over skiene mine og falt rett foran meg. Det førte til at jeg falt oppå han og dermed fosset de som lå bak forbi. Det var utrolig surt ettersom jeg hadde en veldig god dag og var mye piggere på sprinten enn det som var tilfelle på denne 7,5-kilometeren, sa Vestad etter at han hadde innkassert karrierens andre norgescupseier.