Rivals førsteklassinger trener både håndball og fotball

Rival-utøvere tester ut nytt konsept

– Det er en tendens til at flere idretter blir helårsidretter, spesielt fotball, sier styrelederen i Rival. Nå trener 2012-kullet både fotball og håndball, til prisen av én idrett.

FLERE BALLER I LUFTA: 2012-kullet får prøve både fotball og håndball i det nye konseptet til Rival. Gutteandelen pleier å være høyere på treningene. Bak lagleder Rune Oshaug Aasen (f.v.), trener Ingrid Olsen Høye og trener Gøril Haldberg Aasen.  Foto: Rigmor Sjaastad Hagen

Sport

Molde: – Sportsklubben Rival ønsker å stimulere til at flest mulig får prøvd både håndball og fotball. Derfor har vi samlet førsteklassingene i én treningsgruppe, hvor de trener håndball på vinteren og fotball om sommeren, sier Tommy Jacobsen, gruppeleder håndball i klubben.