Ekeberg: Langfjorden J17 dominerte stort fra første spark på ballen. Sju mål og sju forskjellige målscorere var fasit da Drøbak-Frogn ble knust 7-1. Treneren forteller at målet var å komme til A-sluttspillet.

- Vi vet ikke hva slags lag vi møter før vi spiller kampene. Vi må bare møte opp og spille vårt spill og håpe at det er bra nok. I dag fikk vi en lett reise hvor vi kunne spare bein og begynne å tenke neste kamp. Vi er fornøyde med at vi kan hvile spillere, men resultatet bedrar kanskje. Vi møter nok bedre lag senere, sier lagets trener.

Frem mot torsdagens 1/8 finale hadde allerede alle spillerne fått starte en kamp

Drømmestart

- Vi var fokusert på en sterk start. Vi er tre veldig raske spiller på topp, så bakrom er vår største styrke. I går spilte vi mot Kaupanger og de lå veldig lavt. Da fikk vi ikke truet bakrom og det ble en tøff kamp, sier Sara Kanutte Fornes.

Fornes satte inn 2-0 etter å ha stukket fra forsvaret i bakrom. Hun hadde også flere målgivende i kampen, men husker ikke hvor mange sjøl.

- Det var en deilig seier. Men vi må fortsatt ta en kamp av gangen. Vi får ikke testa oss skikkelig før vi møter et godt lag, sier Synne Nygård.

- Det er nå det begynner, sier Fornes.

Møter kanskje venner i semifinalene

Langfjorden har vunnet stort tidligere i turneringen også. De gikk ut av gruppespillet med tre seiere på tre kamper og en målforskjell på 18-2. Om Langfjorden-jentene går videre i kvartfinalen og Moldes J17 gjør det samme er det duket for oppgjør mot kjente fjes.

- Ja vi kjenner mange av dem. Noen på laget har gått i klasse med dem ellers kjenner vi hverandre fra kretslag og bylag også. En av spillerne på Molde spilte på Træff før også. Det blir ekstra spennende om vi møter dem, men først er det kvartfinale, understeker jentene.

Langfjorden består nemlig av spillere fra både Træff og Langfjorden.

Drømmer om finale

- Det er klart vi drømmer om finale. Men veien er lang og alt skal klaffe for oss, sier Nygård.

Jentene er veldig opptatt av restitusjon forteller lagets trener.

- Ja, vi tar det jo alvorlig. Vi ligger mye på hotellrommet med beina høyt ellers har noen vært på shopping, men det er jeg ikke så opptatt av sjøl. Jeg ble med da vi bada i Akerselva rett ved hotellet, sier Fornes.

Etter dagens seier venter det burger.

- Vi ble lovet burger om vi gikk videre. Hvis ikke ble det rett hjem, flirer Nygård.

Kommer rett fra Dana Cup

Fornes deltok også på Dana Cup rett for Norway Cup begynte. Der gikk det veldig bra.

- Mange av oss var på Dana Cup i Danmark. Så tok vi bare båten over til Norway Cup. I Danmark tapte vi i semifinalen mot Trondheims Ørn som vi slo i gruppespillet, men så slo vi hjemmelaget Fortuna Hjørring og tok tredjeplassen. De er så gode at det smakte nesten gull av den seieren der, sier Fornes.

Deltatt mange ganger

Nygård har vært på Norway Cup to ganger tidligere og Fornes er med for femte gang.

- Jeg kjenner at det er mye varmere i år. Varmen tærer på. Nå kommer jeg jo rett fra Dana Cup og det var veldig varmt der nede også, sier Fornes.

Noen ganger ser de kamper på sletta, men siden jentene er så opptatt av restitusjon går det med mye tid på hotellet.  De ligger ikke bare med beina høyt.

- Vi spiller litt kort, masserer hverandre og lager videoblogg, sier Nygård.

Videobloggen lages på rommet til Fornes og er for de rundt laget.