Åndalsnes hadde kontroll fra start til slutt mot Moelven og vant til slutt 3-0. Spillerne synes underlaget har vært hardt på Norway Cup og flere spillere måtte stå over dagens kamp.

– En del spillere har vonde hæler. De som spiller i dag gjør en kjempeinnsats. Vi har ikke så mange spillere å rullere med, så da er det ekstra viktig at gutta som spiller kjemper på som i dag, sier Ole Dag Østigård som er trener for laget.

Første gang på Norway Cup

Sindre Lysgård er også trener og forteller at ingen av gutta har vært på Norway Cup før.

– Vi bor på Bækkelaget skole, så det er bare å rusle bort på sletta, sier treneren.

– Det er første gang vi er på Norway Cup, men vi har spilt mange andre turneringer. Vanligvis blir vi bare bedre og bedre utover i turneringene vi spiller. I fjor var jeg for eksempel med på Dana Cup, sier Magnus Østigård.

Styrte kampen

– Dette var «coaching i verdensklasse», flirer Østigård og Lysgård før de snur om. - Neida, gutta har veldig god innsats i dag.

– Vi hadde veldig mye ball og styrte det utpå der, sier Mathias Lysgård som også er kaptein på laget.

Simen Trippestad er enig med kapteinen.

– Moelv kom til et par sjanser i første omgang, men de har ingen i andre. I det minste ingen store sjanser, sier han.

– Vi prøvde å ikke tenke på at vi skulle vinne. Det funka fint. Nå skal vi prøve å komme helt til finalen, men kvartfinale er ganske bra det også, sier Trippestad. – Nei, vi skal vinne hele greia, skyter kapteinen inn.

Ny kamp allerede i dag

Siden det er tett mellom kampene er treneren opptatt av at alle skal få i seg nok væske og næring. Rett etter kampen søker de til skyggen for å kjøle seg ned litt. Etter å ha slått Moelven i 1/32 finale venter nå Korsvoll i 1/16 finale 18:45 i dag.

– Nå skal vi bare slappe av. Spise, drikke masse og ha noen toalettpauser. På mandag var vi på Sørenga og bada, men det blir ikke tid til det i dag. Det frister med flere bad i varmen, sier guttene.

Østigård, Trippestad og Lysgård forteller at laget blir mye mer samlet når de er med på Norway Cup.

– Som oftest går alle samlet sammen. Vi blir en gruppe som holder sammen her nede. Når vi ikke spiller sjøl så ser vi andre kamper. I dag skal vi på Peppes Pizza. Det var vi på mandag og, men man kan ikke få nok pepperonipizza, sier guttene.