Træff tok ledelsen etter 25 minutter da Bjørnar Eltervåg headet et langt innkast fra Lars Hauso i lengste hjørne. Seks minutter etter pause kastet Hauso langt igjen, og denne gangen var det Alexander Jonassen som scoret med hodet. Etter 73 minutter scoret Bruno Lopes sitt første mål for Træff etter pasning fra Jonathan Rinne. Ullern reduserte, før innbytter Emil Sjøvik headet inn dagens tredje (!) scoring direkte fra Hausos lange kast etter 80 minutter. Sjøvik klinket også inn 5-1 to minutter seinere. Harith Hamoudi gjorde 6-1 på overtid etter assist fra Hauso.

Træffs lag: Michael Lie - Arne Kotlica, Lars Hauso, Bjørnar Eltervåg (Thomas Larhammer 70.), Stian Samdal, Alexander Johansen, Stian Rødal, Alexander Jonassen (Emil Sjøvik 67.), Eskil Rønningen (Edvard Khaccatrjan 61.), Jonathan Rinne (Simen Varhaugvik 88.), Bruno Lopes (Harith Hamoudi 83).