Etter en jevnspilt førsteomgang av møtet mellom Oppsal og Molde, ble det hele en svært dramatsik forestilling i den andre.  Molde klarte lenge å holde avstanden på både to og tre mål, men da det gjensto bare to minutter på tavla, utlignet hjemmelaget. Ragnhild Valle Dahl sikret likevel seieren fra sjumetersmerket like før slutt.

Lagene var svært jevne i den første omgangen, og lagene fulgte hverandre helt inn mot pause. Molde-jentene leverte tidvis fine kombinasjoner og fint angrepsspill, men slapp litt for mange sjanser og mål til imot. Lagene gikk i garderoben med 14-13 på tavla i favør hjemmelaget. Sherin og Mona Obaidli hadde sammen med Ragnhild Valle Dahl tre mål hver i førsteomgangen.

Kristina Logvin (t.v.) og Sherin Obaidli trakk det lengste strået i bunnoppgjøret mot Oppsal. Foto: KJELL LANGMYREN