Atlanterhavsløpet for 29. gang

IL Bryn arrangerer Atlanterhavsløpet for 29. gang kommende lørdag.

Vant i fjor Robin Holden ledet fra start til mål.   Foto: Vidar Ryther Myklebust

Sport

Siden Atlanterhavsveien ble åpnet sommeren 1989 har det 12,5 kilometer lange løpet vært arrangert hvert eneste år. Starten går ved bensinstasjonen i Kårvågkrysset på Averøya og målgang er på Bryn stadion på Skotten.

Det er fortsatt Stein Ivar Børset fra Rindals-Troll som har løyperekorden for menn – han løp på sterke 38.44 i 1994. Eva Slørdahl Conrade har løpt raskest blant kvinnene, hun satte løyperekord med 44.10 i 2000.

 I fjor var det Robin Holen fra Eide og Kristin Kopland fra Lyn som var raskest, da totalt 105 deltok med tidtaking. Det er et deltakertall som bør kunne løftes lørdag, håper arrangøren.