To finalescoringer for Valle Dahl

Men de norske juniorjentene fikk det tøft mot vertsnasjonen.

  Foto: Bjørn Brunvoll

Sport

Lørdag kveld ble finalen i firenasjonersturneringen Junior Final 4 spilt i Budapest. Norge tok seg til finale etter seier over Montenegro fredag, mens vertsnasjon Ungarn slo Makedonia i sin semifinale.

I finalen ble ungarerne et lite hakk for sterke, og tok en knepen tomålsseier. Til slutt sto det 29-27 på måltavla i favør Ungarn. Elnesvågen og MHK Elites Ragnhild Valle Dahl sto for to av de norske scoringene.

Ragnhild (19) sendte Norge til finale

– Med Ragnhild som traff så godt på sine distanseskudd var vi klart best i dag.


Juniorlandslaget skal ha flere samlinger utover sommeren. Den neste er i slutten av juni, hvor kamper mot Japans seniorlandslag og Vipers Kristiansand venter. I juli skal de spille firenasjonersturnering i Sverige, før europamesterskapet venter i månedsskiftet juli-august.