Disse ble kåret til årets MFK-spillere

Se hvem som ble stemt fra av Molde Fotballklubb og Tornekrattet

Ulike favoritter: MFK og Tornekrattet er ikke enig om hvem som har vært årets beste Molde-spiller. FOTO: SCANPIX 

Sport

En rekke priser ble delt ut da MFK avviklet sin årsfest på Aker stadion sist helg. Ifølge moldefk.no ble Ruben Gabrielsen kåret til årets spiller i klubben, mens nykommeren Petter Strand fikk Arne Legernes og Sigurd Moes pokal som årets unge spiller. Den deles ut til en spiller mellom 17 og 23 år. Begge prisene er basert på stemmer avgitt av trenere, støtteapparat og sportslig ledelse i Molde Fotballklubb.

Det ble også overrakt utmerkelser til spillere som har passert runde tall i obligatoriske kamper: Harmeet Singh (102 kamper), Joona Toivio (116 kamper), Mattias Moström (304 kamper) og Vegard Forren (307 kamper).

Roger Hagbø ble kåret til årets dommer. Jonas Lian Hansen fikk en bildegave for sin innsats i klubben. Han forlater MFK og blir hovedtrener for moderklubben Namsos i januar.

Tornekrattet delte også ut pris til årets spiller under årsfesten. Supporterne stemte fram Per Egil Flo som sin favoritt i 2016. Flo ble også kåret til årets spiller på MFK-børsen til Romsdals Budstikke.