Træff-trener Magnus Oltedal var naturligvis fornøyd med snuoperasjonen, selv om han syntes laget mistet trykket unødvendig etter den tredje scoringa.

– Det var litt skuffende, det var ingen grunn til å invitere Florø inn igjen i kampen da.

Fire lag sikret plass

Træff innledet med 1-2-tap på bortebane mot Herd forrige helg, og tre poeng i første hjemmekamp – på det nye kunstgresset – var naturligvis viktig og verdifullt. Ingen lag rykker opp fra 3. divisjon etter denne sesongen, og bare de fire beste lagene er sikret plass i neste års 3. divisjonsserie – også kalt Regionsligaen.

– Mange sterke lag vil slåss om de fire topplassene. Jeg så kampen mellom Bergsøy og Herd lørdag (3-1 til Bergsøy), to gode lag. I tillegg har vi KFK, Sogndal 2 og AaFK 2. Vi har nettopp de tre sistnevnte lagene i de neste kampene, så sesongstarten er tøff nok. Det er nødvendig å henge med i begynnelsen, slår Magnus Oltedal fast.

Træff justerte

Raske Ntege Cone fikk god bakromsplass og sendte Florø i ledelsen etter ni minutters spill, og det tok en halv omgang før Træff fikk justert opp både duellstyrken og presisjonen. Bjørnar Eltervåg var nær scoring to ganger i det første kvarteret, med både heading og frispark i tverrliggeren, men utlikninga kom først ti minutter før pause. Arne Amar Kotlica skled inn ballen etter Sander Grimelids forarbeid.

I andre omgang sørget Alla Imad Eddin Abdallah for 2-1 til hjemmelaget etter bare fire minutter, og Kotlica økte til 3-1 seks minutter seinere. Ved begge scoringene gjorde Alexander Jonassen et skikkelig forarbeid på venstresida.