Alt mulig-kaptein

Høg på seg sjøl. Blærete. Glimt i øyet. Sjarmerende. Det er mange meninger om Christian Gauseth. Men snakker du ikke om han i lunsjen, har han ikke gjort jobben sin.

PÅ HEIMEBANE: – Velg noen bilder hvor jeg ser heit ut. Bør ikke by på store problemer, skrev Christian Gauseth i en tekstmelding etter fotoseansen. Hans tidligere Træff-trener, Raymond Løvik, beskriver kapteinen som en fyr som er sjarmerende høg på seg sjøl.  Foto: Audun Braastad

Pluss +

Gule, røde, brune. Kun et fåtall av sommerens grønne blader klamrer seg fast til trærne langs Fannestrandvegen. Den mørke himmelen slipper tunge dråper mot tørr asfalt. En gutt kommer syklende fra Olsmedbakken. Han passerer bedehuset. Fyker forbi de gamle trehusene som gir gata en følelse av fordums tid. Christian Gauseth trekker inn lukta av høst. Av våt asfalt. Kroppen hans fylles med lykke. Han sykler mot det han liker aller best. Mot Kunstgressbanen på Lubbenes. Mot kompiser. Mot fotball.