Semifinalen i Norway Cup i jenter 17-klassen mellom Molde FK og Langfjorden/Træff, endte med 2 - 0 til Molde fredag kveld.

- Veldig kjekt, en fin opplevelse, oppsummerer moldejentenes trener Morten Kristiansen til Rbnett etter den jevnspilte kampen.

- Det var to gode lag som møttes. Der var nok litt nerver - jentene på de to laga er jo venner og kjenner hverandre godt, sier Kristiansen.

Han mener kampen lenge var jevnspilt, men at Molde gradvis fikk grep og overtak.

- Før første scoring kunne nok kampen ha bikket begge veger. Men da vi så fikk to scoringer, synes jeg seieren er fortjent, sier treneren.

To mål

Flavia Screpanti scoret begge målene for Molde.

- Hun spilte en god kamp og en avgjørende rolle. Hun har scoret mange mål for oss denne turneringen, og vært veldig god. Samtidig får vi i dag en svært god lagseier, der mange gjorde en svært god jobb. De eldste og rutinere som Guro Dahle, Emma Stølen Godø og Mia Merlid  dro lasset,  og resten fulgte på. Jeg er veldig fornøyd, laget spilte disiplinert, og framstår virkelig som et lag, sier Kristiansen.

Nå skal jentene spise og slappe av, og nyte seieren.

- Finalen går først klokka 18.30 i morgen, så vi får greit med tid til å lade opp. Vi skal gjøre vårt beste, lover trener Kristiansen.

Molde møter Herd til finale lørdag kveld.

Fokus på bronsekampen

Hos Langfjorden / Træff er stemninga litt mer laber etter kampen.

- Jentene var nok skuffa der og da, særlig kjentes det nok for noen litt ekstra ille å skulle tape for Molde, sier trener Johan E. P. Skomsø til Rbnett.

Han mener kampen var jevn ei stund, men i sum var tapet greitt nok.

- De var tøffere og kjempet mer, og fikk også mål, sier Skomsø.

Han poengterer at nå er det neste kamp som er i fokus, laget møter i morgen Strindheim til bronsefinalen.

- Det blir vel ikke en helt enkel kamp, men vi satser på å vinne bronse her, slik vi også nylig gjorde i Dana Cup, sier Skomsø.