EKEBERG: Bud vant sine tre kamper i gruppespillet og vant også sine første tre kamper i sluttspillet. I semifinalen ble det stopp mot Blindheim.

- Jentene har scora masse mål og vunnet stort i enkelte kamper. Den ene kampen vant vi 17-0. Det er ikke overraskende, for disse jentene var i finale for to år siden og kom til kvartfinale i fjor. Jentene hadde jo ambisjoner om å vinne hele greia, så vi trenere måtte få dem til å ta en kamp av gangen, sier Inga Lill Dønnem som er trener.

Målløst

Bud skapte flere sjanser og traff aluminiumen flere ganger i kampen om bronsen. Gaular var motstander og det var mange tøffe dueller mellom lagene. I ekstraomgangene fikk Bud straffe, men heller ikke da ville ballen over linja. Like etter straffebommen fikk jentene frispark. Det gikk rett i mål og banen ble stormet.

- Jeg synes det har gått fole bra. Det ble en liten smell i semifinalen i går, men jentene har vært kjempeflinke, sier Dønnem.

Budstikka skrev om guttelaget til Bud tidligere i turneringen. De hadde røket ut, så noen var dratt hjem, men flere var på plass som heiagjeng for jentene i bronsefinalen. Jentene var strålende fornøyd med bronsen etter kampen og skyndte seg videre til medaljeseremoni.