Brunvoll utstyrer nytt offentlig grøntområde nedenfor Brunvollkvartalet med leikeapparater for 860.000 kroner

Takker for seg med ny leikepark - etter 100 år i sentrum

Mens debatten om Torget går videre, slår Brunvoll til med en skikkelig leikepark nedenfor boligkvartalet.

FULL RULLE: I parken blir det muligheter for å boltre seg for både små og større barn. Her blir det ei stor huske (t.v.), balanseballer, karusell, klatretårn og to trampoliner nedgravd i bakken. Apparatene kommer fra den anerkjente danske utstyrsleverandøren Kompan.  Foto: Skisse: Kompan Norge AS

Pluss +

MOLDE: – Vi ønsker å si takk for oss etter 100 år i Molde sentrum og er svært glade for at vi får anledning til å gjøre noe for barn i byen, sier administrerende direktør Terje Dyrseth i Brunvoll Holding AS til Romsdals Budstikke om den nye leikeparken.