(Træff-Rilindja 1-1): Det så lenge mørkt ut for Træff på Reknesbanen søndag kveld. Allerede etter to minutt glapp det i forsvarsspillet, keeper havnet på halvdistanse og Ozan Turan kunne sette inn 0-1 til bortelaget. Etter dette bølget spillet fram og tilbake, med mange tekniske finesser fra spillere som Træffs Bruno Lopes og bortelagets målscorer Turan.

To annullerte scoringer

I løpet av omgangen hadde begge lag hver sin ball i nettet, som ble annullert til protester fra spillerne.

Træff hadde en god start på andre omgang. Ved flere anledninger ble Rilindja-forsvaret åpnet fint opp, uten at det resulterte i scoringer. Da en tøff duell nesten utartet i slåssing etter 78 minutt var det lenge siden Træff hadde skapt store sjanser, og årets første serietap kunne nærme seg en realitet. Det ble det ikke da kaptein Stian Rødal etter fint spill slo et godt innlegg fra venstre til Alexander Jonassen. På volley satte han ballen forbi keeper til utligning. Resten av kampen forløp uten de helt store sjansene.

- Skuffende

Midtstopper Stian Samdal ble kåret til Træffs beste, og bidro til at det ble orden på forsvaret etter baklengsmålet. Han var ikke fornøyd med poengdeling.

- Det er skuffende at vi ikke tar alle tre poengene, men vi kan takke oss selv. Vi setter ikke sjansene våre og slipper inn et baklengsmål med en gang kampen starter, så da blir vi jagende etter veldig lenge, sier Samdal.

- Er dere ikke påskrudd når kampen starter?

- Vi føler vi er det, men så er det små glipper som gjør at det står 0-1 så tidlig. Det kan jo selvfølgelig skje. Jeg synes vi hever oss greit etter det, og hadde vi satt de store sjansene vi hadde i første omgang kunne dette blitt en helt annen kamp, sier forsvarsspilleren.

Etter kampslutt ble Samdal og Træff-trener Magnus Oltedal stående ute på kunstgresset og diskutere med dommertrioen.

- Hva snakket dere om?

- Først og fremst den situasjonen hvor vi får et annullert mål i første omgang, hvor det blåses offside mens vi mener det er to mann innenfor. Det mener vi helt klart burde dømmes scoring. Hvis vi får den er det 1-1 midt i første omgang, og da vil det bli en helt annen kamp, sier Stian Samdal før han går i garderoben.

Etter dagens ene poeng ligger Træff fem poeng bak serieleder Oppsal. Neste kamp er borte mot Follo 16. juni.