Harald Hustad & Co AS skal som kjent flytte sin virksomhet til Bilbyen på Eikrem. I den forbindelse ønsker de å selge eiendommen Oscar Hanssensveg 1-3, som ligger strategisk til midt mellom Amfi Roseby og Molde Storsenter. Eiendommen har samme eiere som bilfirmaet.

Bygningsmassen på eiendommen er totalt på 4.124 m² Den ligger på en 5,8 mål stor festetomt. Foruten Harald Hustad & Co, holder PD Stafseth AS og Lindbak AS til i bygget.

Interessenter

Eiendomsmegler Bjørn-Erik Fosseide i Eiendomsmegler 1 Midt-Norge, som har salgsoppdraget, sier at det er grei interesse for eiendommen.

– Vi har hatt en del kontakt, og en del prospekt er utsendt. Det er en eiendom av en slik størrelse at det ikke er mange interessenter. Men det er interessenter, sier Bjørn-Erik Fosseide, som framholder at det er en attraktiv eiendom.

– Det er ikke ofte vi har en slik eiendom til salgs mellom sentrum og flyplassen, sier han.

Daglig leder Odd Bjørn Henøen i Harald Hustad & Co sier de er spent på interessen, og at de har to muligheter. Den ene er å selge eiendommen. Den andre er å beholde den og leie den ut.

– Det er ikke tatt noe standpunkt til det. Vi fisker nå litt i markedet, sier Odd Bjørn Henøen.

Nardo Bil

Tidligere i år ble Fannestrandvegen 51B, der Nardo Bil er i dag, solgt. Bygget er på 3.300 m². Olav Thon Gruppen, som var kjøper, bygger seg dermed ytterligere opp i Moldegårdsområdet. Olav Thon eier som kjent fra før både Amfi Roseby og Molde Storsenter. Nardo Bil skal, i likhet med Harald Hustad & Co, flytte til b,ilbyen som er under bygging.

Bygge sammen?

Det har tidligere blitt vist til muligheter for å bygge sammen Amfi Roseby og Molde Storsenter.

– Er Harald Hustad-eiendommen interessant for Olav Thon Gruppen, som eier Amfi Roseby og Molde Storsenter, daglig leder Bente A. Myrstad i Angvik Eiendom?

– Det er riktig at vi tidligere har fremmet tanken om at det i fremtiden kan være en tettere forbindelse mellom Roseby og Molde Storsenter. Det er flere eiendommer som i tilfelle kan muliggjøre dette, og vi ser det sånn at det er en naturlig utvikling at en del av de eiendommene som nå fraflyttes i forbindelse med Bilbyen på nytt fremstår med aktiv handelsvirksomhet som er naturlig å legge i eller ved kjøpesenter. Med hensyn til den aktuelle eiendommen som nå er lagt ut for salg, er jo dette en godt beliggende eiendom, som naturlig kan utvikles til handel. Hvorvidt vi eller samarbeidspartnere er aktuelle, er et spørsmål jeg ikke finner naturlig å kommentere på dette tidspunkt, sier Bente A. Myrstad.Hun uttaler seg her på vegne av Angvik Eiendom og ikke på vegne av Olav Thon Gruppen.