Lørdag spiller Træff sin fjerde bortekamp i 3. divisjon denne sesongen, når de tar turen til hovedstaden for å gjeste Lokomotiv Oslo.

Kampen vises i sin helhet fra klokka 13 i videovinduet over.

15 min: 1-0! Lokomotiv Oslo kontrer og Mathias Nordby Sørensen setter inn kampens første scoring.

17 min: Træff får straffespark etter et hjørnespark, men Eskil Rønningens forsøk fra krittmerket holdes i fast grep av hjemmelagets målvakt.

PAUSE: Hjemmelaget kunne gå i garderobe med ledelse etter en jevnspilt førsteomgang.

74 min: 1-1! Mindre enn 1 minutt etter han kommer inn, setter Harith Hamoudi ballen i mål.

SLUTT: Kampen ender uavgjort, 1-1. Træff er fortsatt ubeseieret i årets serie, men er skuffet over å bare få med ett poeng hjem til Mlde. Reaksjoner kommer på Rbnett senere.

Før kampen:

Træff er det eneste laget i sin avdeling som er ubeseiret denne sesongen, og med sine 15 poeng er de på en foreløpig fjerdeplass etter sju kamper.

Lokomotiv Oslo er på niendeplass med ni poeng. I forrige hjemmekamp tapte de 0-1 for Molde 2, som for øvrig møter Follo på bortebane søndag klokka 17. Også den kampen vises direkte på Rbnett.