– Let me entertain you, sa Knut Marius Djupvik i det han entret scena i Flemma. Og slik ble det. Med Robbie Williams store låt var standarden for showet satt. Nok en gang.

For 13. året samarbeider Tomrefjords store entertainer med messingblåserne fra Angvika, koristene Marit Silset, Therese Sørensen og Eva Gussiås. Kapellmester André Gussiås med sitt band sprudler og koser seg. Slik også med den kornettspillende dirigent Leiv Skeidsvoll. 15 år har gått siden Skeidsvoll var med og løftet fram Djupvik for første gang. Mye har skjedd siden da. Vokalisten er blitt litt tynnere i håret og dirigenten litt hvitere i skjegget. Forøvrig er musikken og samarbeidet viktig for de begge.

Suksessfullt samarbeid

Knut Marius Djupvik, med Oslo som base, har latt høre fra seg nasjonalt, mens Leiv Skeidsvoll fortsatt står på og er viktig for det lokale musikklivet. Det samme er tilfellet for den syngende, spillende og smilende Andre Gussiås. Sammen skaper de en årviss musikalsk suksess i det intime grendehuset i nordmørsbygda. I fjor var det Bruce Springsteen. I år Robbie Williams. Alltid lykkes de med å finne et tema og en artist som fungerer både for de på scena og publikum i salen. Også messingblåser Joar Indergård gjør en viktig jobb med å lage arrangementene for sine medmusikanter. Marit Silset og Therese Sørensen smilte bredt også etter at lørdagens lange show var unnagjort.

Garden neste?

– Dette er rått. Kjempeartig. Og for et herlig publikum. Dette er en stor opplevelse og like artig hvert eneste år. Vanvittig stort å få til et slikt samarbeid, sier de to koristene. Også for Jenny Meringdal ar det artig å få lov til å være med og lage show sammen med Knut Marius Djupvik. 19-åringen var med og spilte i storbandet for første gang.

– Dette var utrolig artig. Noe er litt vanskelig å spille, men stort sett gikk det greit. Til vanlig spiller jeg i korpset i Eidsvåg. Straks er jeg ferdig på Molde videregående skole. Jeg har søkt meg inn i Gardemusikken. Det er mange flinke som søker seg dit. Jeg er spent om jeg får plass, sier trompetist Meringdal.

Fornøyd publikum. Mor og datter Heggem Warvik fra Batnfjorden storkoste seg på showet. Den eldste har fått med seg alle de 12 foregående showene i tillegg, mens for dattera var dette første gang.

– Kjempebra Jeg angrer ikke at jeg ble med på konsert, sier 20 åringen Eli Merete. Mamma Gunn Sissel visste at også årets show ville bli bra.

– De leverer som alltid. Like stort hver eneste gang. Det er nesten som taket skal lette. Det er like rått fra start til slutt. Jeg hørte rykter om Simon & Garfunkel som tema neste år. Uansett hva det blir. Jeg kommer sier en fornøyd Gunn Sissel Heggem Warvik.

PS: Robbie Williams-showet spilles også opp på Kleive 12. mai.