12. april klokka 12 ble snora klipt for Aandahls sylferske butikk på Bølgen kjøpesenter i Elnesvågen. Det aula med kunder i det som er den tredje nykommeren på Bølgen i løpet av den siste måneden. Daglig leder Svein Arild Sættem forteller at han har gledet seg lenge til åpningsdagen.

– Dette blir spennende! Vi er glad for å ha blitt tatt så godt i mot. Oppmøtet er overveldende, sier han.

Blomster og godord

Paul Gunder Groven, styreleder i Bølgen eiendom og Torill Hamre, som drev Torill AS på Bølgen før hun solgte varelager og interiør til Aandahls, overrakte blomster til Svein Arild Sættem.

– Jeg er så stolt i dag, sier Hamre.

Varaordfører Jan Arve Dyrnes (Ap), for anledningen med ordførerkjedet rundt halsen, mener Aandahls er et godt tilskudd.

– Aandahls er kjempepositivt for Elnesvågen, sier han.

– Bedre butikkutvalg gir mer kunder

Butikken fører klær til både kvinner og menn og boltrer seg over 500 kvadratmeter i første etasje på kjøpesenteret. Ingeborg Lillebakk (38) og datteren Nora (7 md.) har sust over Freneidet fra Eide for å få med seg åpninga.

– Det er spennende med nye, lokale butikker. Utvalget er bra, og det ser ut til å være noe for flere aldersgrupper, sier Lillebakk.

– Hva tenker du om at dette er den tredje nyåpningen på Bølgen i løpet av kort tid?

– Det er bra for Elnesvågen som sentrum. Totalt sett tror jeg det blir positivt, selv om det nå er flere som konkurrerer. Bedre utvalg av butikker vil jo også trekke til seg flere kunder, sier Lillebakk.