Ola Strand takket nei til å fortsette som styreleder i Helse Midt-Norge:

Ola Strand synes det er vemodig å slutte som styreleder i Helse-Midt. Men håper han blir invitert på åpningsfesten til nysjukehuset

Etter tre år og to sjukehusrettssaker sa Ola H. Strand nei til å fortsette å lede styret i Helse Midt-Norge. – Nå blir oppgaven å forsyne verdens befolkning med fersk mat.

SNR-VEDTAK MEST GLEDELIG: – Jeg er veldig glad for beslutningen om å bygge nytt sjukehus i Møre og Romsdal. Den saka har vært en verkebyll i mange år. Vedtaket var nødvendig for å sikre et godt framtidig helsetilbud i regionen, sier avtroppende Helse Midt-styreleder Ola H. Strand.  Foto: Erik Birkeland

Pluss +

De skal ha bedt på sine knær i departementet for å få Ola H. Strand til å fortsette som styreleder i Helse Midt. Han forklarer sitt nei når Romsdals Budstikke får kontakt tirsdag like etter at nytt Helse Midt-styre ble offentlig.