2500 jenter søkte om å bli med i «Minihåndballjentene». Johanna (11) ble plukket ut.

VM-maskoten drømmer om landslaget

Johanna (11) fra Fræna skal være maskot på landskamp og får trene med mentor Vilde Ingstad i Frænahallen. Det gir næring til landslagsdrømmen.

GLEDE I ELNESVÅGEN: Johanna Engen Dale (11, foran) sammen med et knippe av spillerne i Jenter 11 og Jenter 12, som hun trener sammen med. Marie Bjørsnøs (bak f.v.), Oda Marie Lyngstad, Tuva Rødal Gagnat, Isabell Moen Hammerø, Maja Dale, Kaja Horsgård Hol. Katja Solem (f.v.), Lilja Rødal, Margrete Janbu, Tuva Groven Johansen, Sara Løseth Rimul, Luna Sunde, Erle Fredagsvik, Hanna Sandblåst.  Foto: RIGMOR SJAASTAD HAGEN

Pluss +

I forkant av det pågående håndball-VM var det «Minihåndballjentene» som fikk presentere VM-uttaket sammen med landslagssjef Thorir Hergeirsson. Blant de seksten utvalgte av over 2500 søkere til «Minihåndballjentene» var Johanna Engen Dale (11) fra Elnesvågen Håndball. Hun fikk avsløre at Esbjerg-spiller Vilde Ingstad var tatt ut til å representere Norge i Tyskland.