– Drømmen om ona er nå oppfylt

Elin Blindheim har drevet sjokoladeri både i Brattvåg og Longyearbyen. Men 51-åringen har lenge hatt en søt drøm om å flytte til Ona. Nå har hun fått den perfekte jobben og er på tomtejakt på Husøya. Det er godt nytt for Ona!

NY ONAVÆRING: Elin Blindheim fra Brattvåg er salgssjef i Classic Norway. Hun elsker Ona og leier nå bolig på Husøya.  Foto: Eirik Heen

Pluss +

Første gang vi traff Elin Blindheim var på Harøya på valgdagen. Da kunne hun fortelle om et annet valg hun også hadde tatt. Nemlig å flytte til Ona. Det lille øysamfunnet ytterst i havgapet er ikke akkurat bortskjemt med tilflytting og folketallsvekst. Det er slik utviklinga er for de fleste småsamfunn. Elin Blindheim er litt sånn «kjerringa mot strømmen». 51-åringen fra Brattvåg har i mange år drømt om å bosette seg for godt på Ona. Nå påstår hun at hun har gjort nettopp det.