Moldejazz ønsker at besøkende i Storgata skal få opplevelsen av noe nytt under jazzuka. Det er der Fretex kommer inn.

Fornyer seg gjennom redesignsamarbeid

Hvert år velger Moldejazz en veldedig organisasjon som får gratis stand i Storgata. I år satser de på redesign i samarbeid med Fretex.

Godt samspill Butikkleder hos Fretex Molde, Malin Klokk Kjerstad og sponsor- og salgsansvarlig i Moldejazz Ellisif R. Vestad gleder seg til å samarbeide før og under Moldejazz.   Foto: Pernille Huseby

Pluss +

Et gammelt hvitt ullteppe, ei slitt skinnjakke i semsket skinn og utleste bøker med gulnet papir. Alle har de sine egne historier. Kanskje har ullteppet varmet frosne tær gjennom et langt liv. Skinnjakka høstet utallige kompliment da den var siste skrik på 70-tallet. Boka gjorde lange, regnfulle dager på hytta litt kortere.