– Hun har blitt en tante for de fleste

Å spille på lag med utøverne er nøkkelingrediens for «Tante». Oppskriftene til gode prestasjoner kokes sammen i ny bok.

Vinneroppskrift «Tante» Torbjørg Haugen i Molde Fotballklubb lanserte onsdag sin kokebok «Tantes Energimat» på stadion. – Vi kunne ikke hatt noen flinkere på kjøkkenet, sier Ole Gunnar Solskjær begeistret sammen med Erling Moe. Klubbens breddeavdeling har allerede sikret seg 200 bøker, som jentespillerne skal selge videre og få 100,- til laget for hvor bok de selger. – Det betyr mye å kunne gi noe tilbake til idretten, sier «Tante».  Foto: Erik Birkeland

Tilbakemeldingene fra utøverne og idretten har betydd alt. Nå vil jeg gi tilbake.– Tilbakemeldingene fra utøverne og idretten har betydd alt. Nå vil jeg gi tilbake.

Torbjørg «Tante» Haugen
Pluss +

Onsdag var det ikke spillerne, men den viktige støttespilleren på kjøkkenet som fikk oppmerksomhet og skryt. Anledningen var at Torbjørg Haugen presenterte sin nye kokebok, «Tantes Energimat», som hun har jobbet med ved siden av arbeidet på MFK-kjøkkenet de siste par åra.