– Vi har håp om å få svar på de sentrale spørsmålene i saken, men dette er et møysommelig puslespill som kommer til å ta tid, sier politiinspektør Liv Hilde Nytrøen til NTB.

Kvinnen ble fredag fengslet i fire nye uker med brev- og besøksforbud på grunn av bevisforspillelsesfare. Kvinnen nekter straffskyld og samtykket ikke til fengsling.

– Jeg har akkurat mottatt kjennelsen og har ikke rukket å snakke med min klient om den. Ankespørsmålet vil bli vurdert i løpet av helgen, sa kvinnens forsvarer, advokat Jens-Henrik Lien, til Hamar Arbeiderblad fredag ettermiddag.

Fant forbrente levninger

37 år gamle Ole Andreas Sønstvedt ble i starten av januar meldt savnet av sin familie. Kort tid senere pågrep politiet en kvinne i 40-årene som også holdt til på Løten-gården der mannen bodde.

Så fant politiet forbrente levninger nedgravd på gården. I forrige uke ble det kjent at de forbrente levningene tilhørte den savnede 37-åringen.

Kvinnen er siktet for drap eller medvirkning til drap på Sønstvedt. Politiet sier de to har hatt en nær relasjon, uten å spesifisere dette ytterligere.

Nye avhør

Torsdag denne uka ble kvinnen avhørt på nytt av politiet, men de vil ikke si noe om hva kvinnen har forklart.

– Det var et avhør som varte i cirka åtte timer, med pauser. Planen er å fortsette avhør i dag, sa Nytrøen til NTB fredag formiddag.

Hittil har de avhørt over 100 vitner, gjennomført omfattende kriminaltekniske undersøkelser og sikret mange digitale spor.

– Vi har avhørt familien til den avdøde, familien til siktede, omgangskrets, naboer. Og så har vi gått bredt ut og bedt om tips fra publikum. Det er snakk om folk som har vært på gården, kjørt forbi eller som har en annen tilknytning til gården, sier Nytrøen.

Det har kommet fram informasjon fra disse avhørene som har vært nyttige for å bringe klarhet i hva som har skjedd, forklarer Nytrøen, som sier det fremdeles gjenstår mye arbeid for å komme til bunns i hva som har skjedd.

– Har flere hypoteser

Politiet jobber med nå å systematisere og analysere materialet, og de utarbeider flere tidslinjer.

– Vi har flere hypoteser om hva som har skjedd, men av hensyn til etterforskningen går vi ikke ut med det. Vi etterforsker bredt, sier Nytrøen.

Siste sikre livstegn fra mannen var nyttårsaften. En sentral del av etterforskningen dreier seg om hva som skjedde på gården i perioden mellom 31. desember og fram til kvinnen ble pågrepet 24. januar.

– Politiet har i løpet av de siste ukene fått mange svar på kriminaltekniske undersøkelser og digitale spor, men det gjenstår fortsatt å få svar på en rekke analyser, sier Nytrøen.

Det jobbes videre med kriminaltekniske undersøkelser på gården. Når snøen smelter, vil det bli gjort ytterligere undersøkelser. Politiet legger til at det fremdeles ikke er andre mistenkte eller siktede i saken.