Tre- og skogpleie er bokstavelig talt vekstbransje

Jon Flatmo driver Romsdal Trepleie og Jan Åge Skogby (!) driver Skogby Skogpleie. Dette er karer som er på hogget. Og bransjen deres er i vekst.

Trepleiere: Jon Flatmo (t.h.) driver Romsdal Trepleie, her på jobb sammen med kollega Jan Aage Skogby.  Foto: Eirik Heen

Næringsliv

I en hage på Fuglset legger vi merke til to karer som ikke ser ut som amatører. De driver med trefelling. Det viser seg å være Jon Flatmo (29) fra Elnesvågen og Jan Åge Skogby (41) fra Åmli. De driver hvert sitt firma og er sånn sett både konkurrenter og kollegaer, men samtidig har de litt forskjellig repertoar. Som vi kommer tilbake til. Denne gangen er de på jobb sammen i en privat hage, på oppdrag fra Hagepleie.no AS, som drives av Anders Venås (tidligere Venås skog og hagepleie).