Mega-respons på åpningsfest

Butikksjefen tok til tårene. Kundene tok til handlevognene. I massivt antall. Det var elleville tilstander da «nye» Mega åpnet dørene torsdag klokka 10.

Gjør kundene til laks: Splitter ny og særdeles bugnende ferskvareavdeling og ikke minst fiskedisk. Her leverer Arne Helge Lyngstad en av fire lakser til kunde Hilde Rødseth. De andre på jobb er Chris Even Elnes, Ingrid Rødal og Therese Lillevik-Hoel.   Foto: Eirik Heen

Næringsliv

Det er 15 år siden sist Coop Mega Molde fornyet seg. Når de først skulle gjøre det igjen, så har de gjort det skikkelig. Ogsvidd av rundt 30 millioner kroner på en komplett totaloverhaling av hele supermarkedet. Ikke så mye som en gammel reol er gjenbrukt. Alt er nytt. Og det ser riktig så flott ut, det er både kunder og ansatte skjønt enige om. Det var rett og slett stinn brakke i butikken de første timene etter nyåpningen. En Mega-respons som gjør butikksjef Hilde Bjørsvik innmari glad.