Slutt for Gassvegen?

Generalforsamlingen i Gassvegen utfordrer kommunestyrene i eierkommunene til å ta stilling til selskapets videre drift.

Gassvegen: Selskapet arbeider for bedre veg mellom Aukra og Kristiansund –spesielt fylkesveg 529 i Hustadvika kommune (fra Hollingen til Malme) og fylkesveg 532 i Hustadvika og Gjemnes kommuner (fra Eide til Høgset). I tillegg jobber de med utredning av tunnel mellom kommunene Hustadvika og Gjemnes, og finansieringen av det nødvendige planarbeidet.  Foto: Illustrasjon: Samspleis

Næringsliv

Gassvegen AS ble stiftet i Eide rådhus i 2013. Selskapet arbeider for bedre veg mellom Aukra og Kristiansund –spesielt fylkesveg 529 i Hustadvika kommune (fra Hollingen til Malme) og fylkesveg 532 i Hustadvika og Gjemnes kommuner (fra Eide til Høgset). I tillegg jobber de med utredning av tunnel mellom kommunene Hustadvika og Gjemnes, og finansieringen av det nødvendige planarbeidet.