Begrenses bilkjøringa til terminalen?

Det kan bli aktuelt å begrense bilkjøringen til terminalområdet ved Molde trafikkterminal. – Det er et tiltak som er naturlig å vurdere, sier avdelingsleder Johan Hals i Molde kommune.

Tidlig i juli inviterte kommunen aktører på og ved trafikkterminalen til et møte for å kartlegge utfordringsbildet. Så snart som mulig etter ferien vil løsningene som kommunen kan gjennomføre bli vurdert.   Foto: Richard Nergaard

Næringsliv

MOLDE: Forholdene ved Molde trafikkterminal på langt nær trygge nok. Det mener hovedvernombud Harald Sehm i Vy Buss AS. I intervjuet med Romsdals Budstikke onsdag pekte Sehm på de uoversiktlige og krevende forholdene på terminalen for busspassasjerer og bussjåfører. Busselskapene, tillitsvalgte og vernetjenesten ber om at det blir gjort utbedringer snarest for å gjøre terminalområdet mer trafikksikkert.