Juan (54) jobber i en av bodene som selger lekevåpen: – Bra at politiet reagerer

Bodselgerne mener det er bra at politiet reagerer på våpenlignede gjenstander.

SELGER LEKER: Juan Ramirez er en av gateselgerne som selger lekevåpen. Ramirez sier at det er bra at politiet reagerer på etterligninger som likner for mye. Romsdals Budstikke presiserer at det ikke var leker av denne typen som førte til utrykningen fra politiet. FOTO: Joachim Constantin Høyer 

Næringsliv

Tirsdag aksjonerte politiet mot ungdom som hadde blitt observert med noe som liknet på en pistol. Bodselgerne like ved, som selger lekevåpen, sier til Romsdals Budstikke at de ikke så noe til den omtalte situasjonen. Politiet på sin side har de siste dagene rykket ut to ganger, etter meldinger om våpenliknende gjenstander i Molde og på Sunndalsøra.