Simon (28) starter luftfartsskole i Tresfjord – se alle nyetableringene i Romsdal her

– Gründerselskapene er i utvikling og nye bedrifter er viktig for å skape den veksten som vi trenger framover, sier Britt Flo, daglig leder i Molde Næringsforum.

FØRSTE PÅ NORDVESTLANDET: Simon Lindset forteller at det er flere bedrifter som driver med det samme på Østlandet, men at det ikke har vært noe tilbud på Nordvestlandet og i Møre og Romsdal før nå. Planen er å starte opp for fullt til høsten.  Foto: Privat

Næringsliv

– Vi ser at i Molde er det en økning i antall etableringer. Vi har inntrykk av er at det skjer mye i næringslivet for tiden, og det er mye på gang i regionen. Folk tar kontakt med ønske om å ha kontorplass i byen her, med mulighet for å ha arbeidsplasser andre plasser, forteller Britt Flo, daglig leder i Molde Næringsforum.