Derfor valgte de å bryte opp og flytte «hjem» til enebolig

De har jobbet i Forsvaret og bodd i Oslo «hele» livet, men når familien blir større trenger de mer plass. Det endte med kjøp av en av de dyreste eneboligene i Molde – og ut på jobbsøking i hjembyen.

Per-Olav Flatholm og Maria Enstad bryter opp livet i storbyen og kjøpte en av Moldes dyreste eneboliger i januar. – Vi går kanskje mot strømmen der folk blir boende i storbyen, men for oss var det viktig å få en base der barna kan ha hele oppveksten, sier Flatholm.  Foto: Privat

Næringsliv

Per-Olav Flatholm (38) har sine røtter i Djupdalen i Molde, men flyttet fra byen da han var 19 år. Siden den gangen har han jobbet i Forsvaret, møtt Maria, fått en datter og har barn nummer to på vei. I Oslo har han bodd i en 3-roms leilighet, men nå ønsker familien større plass, og ikke minst en trygg base de kan leve i lenge som familie. Da falt valget på å flytte hjem til Molde.