Tirsdag signerte midtbanespiller Ola Husby en toårskontrakt med Brattvåg. Det melder nettips.no.

Husby var utleid fra MFK til Brattvåg i høst, hvor han spilte 12 kamper for laget som rykket opp fra 3. divisjon. Han var utleid til Levanger i vårsesongen.

Strande til 1. divisjon?

Også Kristian Strande spilte høstsesongen for Brattvåg. 20-åringen er denne uka på prøvespill med nettopp Levanger. Han spilte to A-lagskamper for MFK i cupen i 2016.

– Jeg har lyst på større utfordringer og til å spille på et høyere nivå. Levanger ville ha meg hit på prøvespill, og da tok jeg turen. Levanger er en veldig bra klubb og jeg gleder meg til å vise meg fram denne uka, fortalte Strande til Trønder-Avisa (krever innlogging) tidligere i uka.

Både Strande og Husby var med da MFK ble juniornorgesmestere i 2016. Adnan Dudic avgjorde finalen med å sette det siste straffesparket i mål under straffesparkkonkurransen mot Vålerenga. Ifølge nettips.no har også han nylig trent med Brattvåg, men en ankelskade ødela treningsoppholdet.

Dudic har spilt for andredivisjonsklubben Fram Larvik i høst.

PS: Aksel Berget Skjølsvik, som gjorde comeback som fotballspiller for Brattvåg denne sesongen, blir ikke med videre i sunnmørsklubben.