Sanger, låtskriver og komponist Ane Brun fra Molde turnerer verden rundt, og skulle hatt konsert i Paris onsdag 18. november, få dager etter terrorangrepene i byen.

På sin Facebook-side beklager hun at konserten ikke blir noe av i denne omgangen:

"Kjære venner i Paris. På grunn av de tragiske hendelsene, og av respekt for en nasjon i sorg, beklager jeg å måtte utsette vårt show i Paris. Lokale myndigheter tilrår ingen offentlige tilstelninger før neste torsdag", skriver hun.

Vil ta det igjen

Hun er imidlertid fast bestemt på å få til et show senere. Hun og bandet, og partner Live Nation France, satser på å sette opp en ny konsert i løpet av 2016.

De tre øvrige showene i Frankrike på turnélista neste uke, skal imidlertid gå som planlagt. De finner sted i Strasbourg, Lyon og Bordeaux.

Ane Brun avslutter meldinga til sine tilhengere med ordene:

"Jeg sender mine tanker og min kjærlighet, og ser fram til å komme tilbake til Paris snart."

"Vi venter på deg"

Profilen La Page de Pheldwyn kommenterer avlysninga med "Ser deg 2016, Ane, i en fredeligere tid. Paris vet hvor glad du er i henne, vi venter på deg."

Og LN Antropius skriver:

"Som fransk borger bosatt i Stockholm, og som har sett deg på scenen så mange ganger, er jeg virkelig lei meg på parisernes vegne fordi de ikke får tilbringe en flott kveld med deg." Og:

"Jeg vet ikke hvor det var meninga du skulle opptre, men Bataclan ville være akkurat rett sted for din framtidige konsert i 2016. Tenk på det, fine deg. Og jeg kommer, fordi jeg elsker både det stedet, og din musikk."