Hanne Nilsen Morlandstø (21) har forlenget sin kontrakt med Molde Elite ut sesongen 2017/2018. Hun kom til Molde rett før sesongstart og er blitt en veldig viktig spiller i kampen for opprykk.

Sportslig leder i Carl Henrik Indbjør  sier at dette er veldig viktig for klubben. Hun var ønsket av andre klubber, men valgte å forlenge med Molde Elite.

– Hanne  har gjennom sitt spill på banen og sin personlighet tilført laget veldig mye. Hun har en enorm vinnervilje som gir en god smitteeffekt på hele klubben. Det er viktig at klubben kan fortsette å bygge videre med mange av de samme spillerne som har vært sentral i år, sier Indbjør.

Morlandstø sier følgende om sin nye avtale:

– Før jeg kom til Molde hadde jeg ønske om å kunne stabilisere meg på et høyere nivå. Etter et fantastisk år i Molde har jeg klart å bli en bedre spiller, og fått den tryggheten jeg ønsker og trenger. Molde er en ung klubb i forhold til elitehåndball, men har personer med mye kompetanse som jobber hele tiden for at vi spillerne skal ha det best mulig. Klubben har også noen av de beste trenere i Magnus Johansson og Tom Morten Svendsen (fysisk)

– Jeg hadde andre muligheter, men for meg ble det viktig å fortsette i det gode miljøet hos Molde HK Elite.